Nu är Föreningen Grön omstart bildad!

Vår ambition är att lyfta den ”gröna omstarten” till en högre nivå. En nivå som smälter samman gröna röster till en gemensam tydlig kraft under demokratiskt organisatoriska former.

Vi tycker grön ideologi och grön politik förtjänar ett bättre öde än att förnekas och förglömmas. Grön ideologi och politik tillhör framtiden inte bara för det parti eller den kraft som vill ta den på allvar. Grön politik och ideologi ger människor ett löfte om ett annat samhälle och en annan värld. Helt motsatt de besvikna rörelserna mot högerpopulism och nationalism.

I en tid då nyliberalismen står naken inför våra framtida utmaningar. När människor ropar efter politiska alternativ som vill ”göra om och göra bättre” är en tydlig grön ideologi och grön politik något att både försvara och sluta upp bakom. Inte bara i glansiga partiprogram och i den politiska retoriken. Föreningen Grön omstart vill sporra till mod, engagemang och en levande opinionsbildning om grön politik. Hela berättelsen oavsett vilka enskilda intressen den påverkar eller involverar.
Välkommen!

Leif Engström
Ordförande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *